ABOUT ISAAC ACADEMY

“We teach with passion, because we love bartending”

We hebben meer dan 11.000 barmannen/vrouwen, bedieningsmedewerkers, hosts, managers en bar-eigenaren in heel Europa opgeleid en les gegeven.

Wij geloven dat een cocktail van inspiratie, motivatie, kennis en plezier maken een geweldig recept is om te leren. Onze cursussen zijn goed uitgebalanceerd tussen theorie en praktische hands-on training, omdat je, vanaf een boek, niet leert werken achter een bar.

Hoewel het trainen van basisvaardigheden en kennis essentieel is, geloven we in leren. Leren gaat over het ontwikkelen van het individuele individuele potentieel van mensen dat een leven lang meegaat.

Door de talenten en capaciteiten van uw medewerker te vergroten, krijgt u als hospitality-manager een team dat niet alleen de huidige maar ook toekomstige uitdagingen aanpakt.

Award Winning Team

We hebben meer dan 140 jaar ervaring samengevoegd tot één bekroond multi getalenteerd team.

Ons team is zorgvuldig geselecteerd op hun trainingsskills, alle trainers hebben allemaal een individueel specialisme en vele uren ervaring achter de bar.

Ze spreken vloeiend Engels, worden allemaal gecrediteerd met WSET lvl 2 spirit awards en velen van hen hebben verschillende prestigieuze cocktailcompetities gewonnen. Vorig jaar (2019) hebben we meer dan 4000 barmannen en vrouwen opgeleid.

Misja Vorstermans

Owner/CEO ISAAC Misja's bio

Fjalar Goud

WSET TRAINER Fjalar's bio

Olaf Kluivers

Head Trainer ISAAC Academy Olaf's bio

JESSICA KANT

TRAINER JESSICA's bio

KEES VERKAIK

TRAINER KEES's bio

Sophan Ngadimin

Trainer Sophan's bio