Olaf Kluivers

About Olaf

Een horeca-dier in hart en nieren, van bier tot cocktails.

Als jonge jongen begint hij achter de bar bij een berucht studentencafe in Leiden. Hier leert hij zijn social skills ontwikkelen want er zit van elk soort wat in de zaak. Al snel maakt hij de overstap naar de Amsterdamse horeca waar hij onder de vleugels van zijn leermeester Willem Honnebier bedrijfsleider word bij een van de drukste zaken van Amsterdam.

Via via komt hij als trainer/coach in het hotelwezen terecht waar hij o.a. een rebranding doet voor het Steigenberger hotel en meewerkt aan het opzetten van het eerste echte hotel van Corendon in Nederland.

Het leukst vind hij trainingen geven en als brand ambassador bij Duvel Moortgat wordt dat zijn hoofdbezigheid. In 3,5 jaar tijd geeft hij enkele honderden trainingen en seminars en is hij verantwoordelijk voor het lanceren van de Duvel tap in Nederland.

Toch blijft de cocktailkant aan hem trekken en sinds 2019 is hij in dienst als hoofd trainer bij Isaac.

Hier is hij verantwoordelijk voor het trainersteam, de inhoud van diverse trainingen, onze eigen trainingslocatie en alles wat creatief en commercieel op de weg van Isaac komt.  Hij is trainer voor o.a.  ISAAC Academy, Diageo Bar Academy en Coca Cola Soda & Stills trainingen.

 

Follow Olaf