PORTFOLIO

Partners & Opdrachtgevers

Wij zien onze opdrachtgevers eigenlijk direct als partners, dit omdat we samen hetzelfde nastreven namelijk een fantastisch product.

Maak kennis met enkele van onze partners voor wie wij meerdere projecten uitvoeren per jaar.

Geïnteresseerd geraakt in wat wij doen, wil jij ook in dit rijtje staan?

Neem contact met ons op!

Sinds jaar en dag zijn wij de vaste educational partner voor Diageo. Met ons vaste trainingsteam zijn wij verantwoordelijk voor de trainingen van de Diageo Bar Academy, het Learning for Life project en zijn wij de organisatoren van de Word Class competitie voor Nederland en België.

De afgelopen jaren hebben we door heel Nederland meer dan 3000 bartenders getraind met merken zoals Johnnie Walker, Tanqueray, Ketel One en Zacapa.

Wij verzorgen deze trainingen zowel digitaal als face to face.

Voor A Brand New Day Drinks hebben wij het sales team getraind op het gebied van brand passion en spirit knowledge. Daarnaast werken wij in onze academy graag met de producten uit het portfolio van "ABND"

Als vaste trainingspartner van Coca Cola Benelux zijn wij verantwoordelijk voor de "Snelle Skills" trainingen in Nederland.

Deze trainingen staan in het teken van perfect serve, gastvrijheid, speed en efficiency en upselling. Wij verzorgen deze trainingen zowel digitaal als face to face.

Als educational partner van de Horecava op het gebied van dranken mogen wij elk jaar diverse seminars, trainingen en tastings aanbieden op de "educational stage" in de spirits hal.

Ook online zijn wij aanwezig met webinars over diverse categorieën uit de drankenwereld.

In ons hoofdkantoor hebben wij de Monin studio. De plek waar diverse trainingen en inspiratiesessies worden gegeven door Monin ambassadeurs voor zowel de nationale als internationale markt.

Alle producten van Monin van siropen,poeder en purees zijn bij ons in de back bar te vinden.

We verwelkomen regelmatig diverse horeca-zaken (zowel off als online) in de Monin studio.

Voor Bacardi Nederland hebben wij het sales team getraind op het gebied van brand passion en spirit knowledge. Daarnaast werken wij in onze academy graag met de producten uit het portfolio van "Bacardi"

Voor Hanos heeft Misja Vorstermans diverse seminars gegeven, zowel offline als online. Tijdens deze inspiratiesessies werden horeca-ondernemers meegenomen door de wereld van cocktails, recepturen en natuurlijk hoe je met een goede marge een cocktailkaart kan maken.

Bekijk hier een van de sessies.